Weber Master-Touch GBS Premium SE E-5775

31x bekeken
01-08-2020
Weber Master-Touch GBS Premium SE E-5775
€ 399,00
Beschrijving Weber Master-Touch GBS Premium SE-5775
De Weber Master-Touch GBS Premium E-5770 is de meest luxe houtskoolbarbecue met vele handige functies. Je kan er van alles op bereiden, van eenvoudige steaks, kip of vis tot het 'low & slow' garen van heerlijke spareribs of braadstukken. Dankzij het nieuwe diffuser-systeem, bestaande uit een houtskoolring en diffuser plate, kan je braden, grillen en roken op deze Master-Touch. Ook heeft deze Master-Touch Premium een scharnierend deksel voor het licht openen en sluiten van de deksel. Hierdoor wordt de tijd dat het deksel openstaat verkort en ontsnapt er minder hitte. De deksel is eenvoudig te verwijderen om een braadspit te kunnen plaatsen. 
Het roestvrijstalen GBS rooster zorgt ervoor dat je de meest uiteenlopende gerechten kan maken met behulp van optionele accessoires. Met de Weber Master-Touch 57 cm heb je een prachtige en gebruiksvriendelijke houtskoolbarbecue die gemakkelijk te verplaatsen en schoon te maken is. De nieuwe geïntegreerde thermometer in de deksel laat jou precies zien wanneer de ideale grilltemperatuur in de barbecue is bereikt. De temperatuur is daarna eenvoudig te regelen met de ventilatieroosters. Op de iGrill houder kan je je iGrill-thermometer plaatsen en zo ook de temperatuur van je gerechten in de gaten houden.


Houtskoolbarbecue
Roestvrijstalen GBS grillrooster ø 57 cm
Scharnierend deksel
Deksel met geïntegreerde thermometer
Grote uitneembare aspan
Push-pin systeem
One-Touch Systeem


 


Speciale rookinstelling
Ventilatieroosters
Gereedschapshaken
iGrill-houder
Houtskoolring en Diffuser Plate, perfect voor eenvoudig en gemakkelijk roken
Inclusief GBS Sear Grate, voor perfecte grillstrepen
 

Gourmet Barbecue System (GBS)
Met het handige GBS systeem maak jij van jouw Weber Master-Touch een complete buitenkeuken. De ring in het midden van het rooster is uitneembaar en te vervangen voor allerlei accessoires. Bak lekkere verse pizza's en broodjes op de pizzasteen of maak Aziatische gerechten in de wok. Voor lekkere groenten en aardappeltjes gebruik je de bakplaat en natuurlijk grill jij je vlees, vis of kip op het grillrooster. Bij de Weber Master-Touch GBS Premium SE ontvang je een GBS Sear Grate. De Sear Grate zorgt voor de perfecte grillstrepen op jouw gerechten.Diffuser systeem Master-Touch Premium
Het nieuwe Diffuser systeem bestaat uit een houtskoolring en diffuser plate. De houtskoolring maakt het makkelijk om het houtskool te verplaatsen voor direct en indirect grillen.De Diffuser Plate zorgt voor een constante gelijkmatige temperatuur om lang te kunnen roken.

  

One-Touch systeem
Om de Weber Master-Touch te ontdoen van as na het barbecueën hoef je heel simpel maar één hendeltje over te halen en de as valt in de extra grote gesloten aspan. De aspan is daarna gemakkelijk uit de barbecue te halen. Binnen een mum van tijd heb jij jouw Weber klaar voor de volgende barbecuesessie!Lees meer...
Adverteerder
Naam:
Barbecue
Plaats:
Naarden, UT
Bekijk advertentie
Delen via: Tweet deze advertentie

Meer advertenties uit Barbecues