Weber iGrill 2 thermometer

27x bekeken
05-08-2020
Weber iGrill 2 thermometer
€ 129,00
Beschrijving Weber iGrill 2 Smart thermometer
De Weber iGrill 2 is een digitale Bluetooth Smart thermometer waarmee je de temperatuur van vier verschillende producten kunt monitoren via je app! Een onmisbare tool voor de professionele smokers, barbecuers en grillers onder ons! Je kan met deze digitale thermometer gemakkelijk op afstand zien of je vlees wel of niet gaar is. De iGrill 2 is (in vergelijking met de iGrill Mini) de grotere en uitgebreidere variant van de Weber iGrill familie en geschikt voor gebruik op de diverse barbecues en rookovens.


Bluetooth Smart (4.0)
Bereik van +/- 15 meter
Geschikt voor iPad (Mini, derde generatie & nieuwer)
Geschikt voor iPhone 4s en nieuwer, iPod Touch vijfde generatie & nieuwer
iOS 7 of nieuwere versie
Geschikt voor veel Android smartphones met Bluetooth 4.0 / 4.3 of nieuwer
200 uur batterij gebruik
2 AA-batterijen
Incl. kabel van 1,2 meter
Aan/uit knop


 


Uitgebreid, compleet & effectief
Magnetische bevestiging
Bediening via app
Temperatuur bereik: -30 °C tot 300 °C
LED scherm met kleurindicatie
Inclusief 2 AA-batterijen
Gewicht: 172 gram
Afmetingen (B x H x L): 8,25 cm x 6,35 cm x 9,52 cm
Garantie: 2 jaar
 

Groot bereik
Dankzij het bereik van 15 meter kan de Weber iGrill 2 een oogje op het vlees houden, terwijl jij je handen vrij hebt om andere gerechten klaar te maken. Het enige wat je hoeft te doen is af en toe je tablet of smartphone checken.Twee thermometers
Deze Weber iGrill versie heeft twee thermometers zodat je twee gerechten tegelijkertijd kunt monitoren met je iGrill 2. Let op: er zijn twee thermometers inbegrepen bij de iGrill 2, maar je kunt er in totaal vier aansluiten. Dankzij het bereik qua temperatuur (van -30 °C tot 300 °C) kan je werkelijk alle BBQ gerechten monitoren met deze smart thermometer. Of het nu gaat om vlees, vis, groente of andere mooie producten. Met de iGrill 2 zijn ze altijd perfect op temperatuur.

  

Gratis digitale app
De Weber iGrill 2 is een smart thermometer die verbinding maakt met je tablet of telefoon. Download de gratis app uit de App Store of Google Play Store en koppel die aan je iGrill 2. Je kan nu de temperatuur van je gerecht draadloos volgen. Met de iGrill 2 app heeft ook een optie voor een wekker waarmee je de tijd voor een gerecht kunt instellen. Handig!Handige Led indicator
De Smart LED van deze digitale smart thermometer laat je, met behulp van verschillende kleuren zien wat er onder de deksel van je grill, smoker of BBQ gebeurd. Zo zie je wanneer de temperatuur te hoog of te laag. Via groen (start), geel (nog 15° C te gaan), oranje (nog 5° C te gaan) kom je uiteindelijk bij rood (het vlees heeft de ingestelde temperatuur bereikt). Zo weet je exact wanneer het vlees gaar is.

 Lees meer...
Adverteerder
Naam:
Barbecue
Plaats:
Naarden, UT
Bekijk advertentie
Delen via: Tweet deze advertentie