Weber Genesis II E-435 GBS Black

20x bekeken
08-08-2019
Weber Genesis II E-435 GBS Black
€ 1.499,00
Beschrijving
Weber Genesis II E-435 GBS Black


De Weber Genesis II staat garant voor eindeloze barbecueavonden! Door het hoogwaardige GS4 grillsysteem, een zijbrander, een sear brander en het GBS systeem kun je complete maaltijden bereiden voor je vrienden en familie. De barbecue is dankzij de Infinity ontsteking gemakkelijk te bedienen en door de nieuwe branders worden de gietijzeren roosters geleidelijk aan van voor naar achter verhit. De roosters creëren op deze manier een gelijke warmteverdeling, terwijl de Flavorizer Bars zorgen voor een heerlijke grillsmaak. De barbecue heeft veel opbergruimte dankzij het gesloten onderstel en de gasfles is aan de zijkant te plaatsen.
Gasbarbecue
Aantal branders: 4
Zijbrander
Sear brander
Gourmet BBQ System
Warmhoudrek
GS4 Grillsysteem
Flavorizer Bars
Type ontsteking: elektrisch


 


Thermometer
Geëmailleerd deksel
Te gebruiken met Weber iGrill 3
Roestvrijstalen werkbladen
Gesloten onderstel
Gereedschapshaken
4 wielen (2 met stopfunctie)
Opbergruimte
10 jaar Weber garantie


 

Weber GS4 Grillsysteem
Door het vernieuwde GS4 grillsyteem van de Weber Genesis II is het nog makkelijker om heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Door de elektrische ontsteking is de barbecue eenvoudig en snel aan te steken. De krachtige branders zorgen voor de perfecte grilltemperatuur en de Flavorizer Bars geven niet alleen een heerlijke smaak aan het eten, maar zorgen ook voor een goed vetopvangsysteem zodat schoonmaken makkelijker wordt.

Zijbrander en sear brander
Naast de krachtige branders beschikt deze Genesis II ook over een zijbrander en searbrander. Met de searbrander kan je snel hoge temperaturen bereiken om bijvoorbeeld een steak snel dicht te schroeien. Op de zijbrander kan je bijvoorbeeld een saus verwarmen. Zo kan je jouw gerechten en saus tegelijk serveren.

 

 

Gourmet Barbecue System (GBS)
Met het handige GBS systeem haal jij een complete buitenkeuken in huis. De ring in het midden van het rooster is uitneembaar en te vervangen voor allerlei accessoires. Bak knapperige verse pizza's en broodjes op de pizzasteen of maak Aziatische gerechten of groenten in de wok. Voor lekkere aardappeltjes gebruik je de bakplaat en natuurlijk grill jij je vlees, vis of kip op het grillrooster.

Weber iGrill 3
De Weber Genesis II is optioneel te gebruiken in combinatie met het innovatieve iGrill 3 systeem. Dit houdt in dat je via een thermometer met Bluetoothfunctie en een app op je telefoon de temperatuur van het eten in de gaten kunt houden. Je kunt vier thermometers tegelijk gebruiken voor verschillende gerechten. De thermometers meten zowel de kerntemperatuur van je vlees, kip, of vis als de omgevingstemperatuur in de barbecue. Klik hier voor meer informatie over de Weber iGrill 3.

 Lees meer...
Adverteerder
Naam:
Barbecue
Plaats:
Naarden, UT
Bekijk advertentie