The Bastard Large Solo 2019

26x bekeken
03-08-2019
The Bastard Large Solo 2019
€ 999,00
Beschrijving The Bastard Large Solo
The Bastard Large Solo is een stoere robuuste kamado die je moeiteloos kan inbouwen in een eigen ontworpen tuinmeubel. Met het grote grilloppervlak kun je gemakkelijk voor grote groepen mensen grillen en de lekkerste gerechten bereiden met verschillende kooktechnieken. Zo kun je met The Bastard Large Solo grillen, roken, (pizza) bakken, slow cooking of roosteren. Elk gerecht wordt perfect gegaard dankzij de keramische kuip en de zelf te regelen warmte-circulatie door middel van het ventilatierooster. Zo heb je voor elke kooktechniek de perfecte temperatuur. De temperatuur in de barbecue kun je ook aflezen op de thermometer in de deksel, barbecuesucces verzekerd!


Kamado
Doorsnede The Bastard: 57 cm
Doorsnede RVS grillrooster: 49 cm
Hoogte: 87 cm
Bamboe handvat
Keramiek


 


Thermometer
Easy open scharniersysteem
Precisie-topschijf
Platesetter
RVS-kolenmand
RVS-ash lifter
De vernieuwde The Bastard
The Bastard Medium en Large zijn op deze vijf punten vernieuwd: gietijzeren precisie-topschijf, easy open scharniersysteem, extra dik rvs-grillrooster, stabieler onderstel en super compleet geleverd met: plate setter, rvs-kolenmand en rvs-ash lifter.

  

Keramisch materiaal
The Bastard barbecues zijn vervaardigd van industrieel keramiek. Dit zorgt voor een constante temperatuur in de kuip van The Bastard. Het keramiek is bestand tegen extreem hoge temperaturen en houdt de warmte perfect vast. De unieke isolerende eigenschappen zijn ideaal om te slow cooken, warm of koud roken en als steenoven voor een echte Italiaanse pizza. Ontdek The Bastard als meest natuurlijke en lekkerste manier van oerkoken anno nu.


Lees meer...
Adverteerder
Naam:
Barbecue
Plaats:
Naarden, UT
Bekijk advertentie